ĒDIENKARTE

Pirmdien, 22. aprīlī

BROKASTIS

Olu kultenis ar zaļiem zirnīšiem, sviestmaize un tēja

PUSDIENAS

Makaroni ar malto gaļu un tomātu mērci, kāpostu salāti, maize, auglis

LAUNAGS

Jogurts ar pārslām

Otrdien, 23. aprīlī

BROKASTIS

Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu, sviestmaize

PUSDIENAS

Biešu zupa, auzu pārslas ar putukrējumu un zemenēm, maize, ābols

LAUNAGS

Sviestmaize ar tomātu, tēja

Trešdien, 24. aprīlī

BROKASTIS

Piena makaronu zupa, sviestmaize

.

PUSDIENAS

Vārīti rīsi, vistas gaļas mērce ar dārzeņiem, burkānu sēkliņu salāti, maize un dzēriens Lakto

LAUNAGS

Sviestmaize ar svaigu gurķi. Tēja.

Ceturtdien, 25. aprīlī

BROKASTIS 

Picmaizīte, cepums un tēja

PUSDIENAS

Vārīti kartupeļi, krējuma mērce, teftelis, biešu salāti, maize, suliņa

LAUNAGS

Sviestmaize ar olu. Tēja.

Piektdien, 26. aprīlī

BROKASTIS

Bada pankūkas ar ievārījumu, piens

PUSDIENAS 

Dārzeņu sautējums, marinēts gurķis, kefīrs, maize un cepums.

LAUNAGS

Biezpiena maizīte. Piens.