Pirmdiena, 20. marts
Brokastis
Sviestmaize ar kausēto sieru. Tēja.
Pusdienas
Makaroni ar malto gaļu un tomātu mērci. Skābo kāpostu salāti. Maize. Jogurts.
Launags
Jogurts ar pārslām.
Otrdiena, 21. marts
Brokastis
Sviestmaize ar desu. Tēja. Cepums.
Pusdienas
Biešu zupa ar gaļu. Maize. Auzu pārslas ar putukrējumu un zemenēm.
Launags
Pankūkas ar ievārījumu. Skolas piens.
Trešdiena, 22. marts
Brokastis
Sviestmaize ar gurķi. Tēja.
Pusdienas
Risoto ar vistas gaļu un dārzeņiem. Marinēts gurķis. Kefīrs. Maize. Banāns.
Launags
Piena makaronu zupa. Sviestmaize.
Ceturtdiena, 23. marts
Brokastis
Sviestmaize ar olu. Tēja.
Pusdienas
Vārīti kartupeļi, krējuma mērce, teftelis. Ķīnas kāpostu-redīsu salāti. Maize. Sula.
Launags
Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu. Sviestmaize. Skolas piens.
Piektdiena, 24. marts
Brokastis
Sviestmaize, biezpiens ar zaļumiem. Tēja.
Pusdienas
Zemnieku zupa ar gurķiem. Maize. Tebras sniegs ar sulas ķīseli.
Launags
Ievārījumu maizīte. Piens.