Ēdienkarte

Pirmdiena, 20. marts

Brokastis

Sviestmaize ar kausēto sieru. Tēja.

Pusdienas

Makaroni ar malto gaļu un tomātu mērci. Skābo kāpostu salāti. Maize. Jogurts.

Launags

Jogurts ar pārslām.

Otrdiena, 21. marts

Brokastis

Sviestmaize ar desu. Tēja. Cepums.

Pusdienas

Biešu zupa ar gaļu. Maize. Auzu pārslas ar putukrējumu un zemenēm.

Launags

Pankūkas ar ievārījumu. Skolas piens.

Trešdiena, 22. marts

Brokastis

Sviestmaize ar gurķi. Tēja.

Pusdienas

Risoto ar vistas gaļu un dārzeņiem. Marinēts gurķis. Kefīrs. Maize. Banāns.

Launags

Piena makaronu zupa. Sviestmaize.

Ceturtdiena, 23. marts

Brokastis 

Sviestmaize ar olu. Tēja.

Pusdienas

Vārīti kartupeļi, krējuma mērce, teftelis. Ķīnas kāpostu-redīsu salāti. Maize. Sula.

Launags

Rīsu pārslu biezputra ar ievārījumu. Sviestmaize. Skolas piens.

Piektdiena, 24. marts

Brokastis

Sviestmaize, biezpiens ar zaļumiem. Tēja.

Pusdienas 

Zemnieku zupa ar gurķiem. Maize. Tebras sniegs ar sulas ķīseli.

Launags

Ievārījumu maizīte. Piens.